Purpose Accounting Online

Beste relatie, 

Eerder ontving u van ons een uitnodiging voor een fysieke bijenkomst voor de Purpose Accounting Day. Dit congres zullen wij later dit jaar alsnog organiseren.

Op 3 februari hebben we een aantrekkelijk aangepast online programma. Zo krijgt u inzicht in brede waardecreatie, op zowel financieel, sociaal als ecologisch gebied. De talkshow belicht vele facetten van brede waardecreatie. Van business strategy, responsible stewardship tot accountable facts. We dagen u uit om de impactstrategie van uw bedrijf een boost te geven en tegelijkertijd aan huidige en toekomstige wet- & regelgevingen te voldoen. 

Het Purpose Accounting Online programma

15.00 – 15.30 u  Online inloop, waarbij u informeel kennis maakt met andere deelnemers in kleine groepjes
15.30 – 16.20 u  Talkshow onder leiding van Lucas de Man
16.20 – 16.50 u  Break outs in kleine groepjes op basis van diverse thema’s
16.50 – 17.00 u  Plenaire afsluiting

We hopen u op 3 februari te zien!

Vriendelijke groet, namens het PACC-team,
Winie van Oorschot


   

   

   

   

  PS 1. Als deelnemer ontvangt u een bijzonder boekje van ons collectief, waar onder andere 25 ondernemers voor zijn geïnterviewd.

  PS 2. Waarom juist nu? Het nieuwe kabinet stelt in het regeerakkoord 7 miljard ter beschikking voor ondernemingen met duurzame doelen, waarbij de innovatie-agenda leidend is. Wilt u hiervan profiteren met uw bedrijf? Dan is dit het ultieme moment om de impact van uw business middels integrale aanpak te verbeteren!