Een ecosysteem bouwen

Gepubliceerd op

Hoe bouw je eigenlijk een ecosysteem? Hoe kan je als organisatie relevant zijn voor alle stakeholders? Kirkman Company helpt organisaties in deze transformatie. Cas van Arendonk, Kirkman Company: “Eén van de diensten is het opzetten van ecosystemen. Dit zijn langetermijn en doelgerichte samenwerkingen, waarin partners op basis van wederkerigheid bijdragen aan een gedeeld en overstijgend belang. Denk hierbij aan het versnellen van de energietransitie of de circulaire economie. Ondernemers kunnen in een ecosysteem makkelijker hun krachten bundelen doordat ze kennis, ervaring en expertise met elkaar delen vanuit een gelijkwaardige uitgangspositie.”

Kirkman Company is partner van Purpose Accounting Collective (PACC). PACC biedt vanuit het collectief de kennis en expertise voor ondernemers die hun maatschappelijke impact willen verankeren in hun organisatie. Korte lijnen, snel schakelen en een gezamenlijke missie waarmee wij klanten beter integraal kunnen bedienen. Meer weten? Lees hier de whitepaper ‘’Van idee tot uitvoering: Zo jouw je een ecosysteem’’ inclusief zeven succesfactoren van Kirkman Company.

#duurzaamheid #impact #purpose #circulaireeconomie